Connect with us

Vist a les xarxes

El porta a porta dispara el reciclatge al centre urbà de Manacor fins al 75% en només un mes

Manacor iniciarà el pròxim 1 d'abril el servei de recollida porta a porta

“Els mateixos veïnats són, al cap i a la fi, l’element essencial que determina l’èxit de qualsevol mesura”, segons el delegat de Medi Ambient, Sebastià Llodrà

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manacor ha donat a conèixer els primers resultats al centre de la ciutat amb el sistema porta a porta que es va iniciar el passat 1 d’abril, ara farà un mes.

Segons les dades divulgades, l’índex de reciclatge és ja del 75%, entre vidre, envasos, cartró i matèria orgànica. Les dades, en el cas concret del centre urbà de la ciutat, superen amb escreix l’objectiu fixat per la Directiva Marc de Residus de la Unió Europea per al 2020, que exigeix un mínim del 50%. “Els mateixos veïnats són, al cap i a la fi, l’element essencial que determina l’èxit de qualsevol mesura”, ha destacat Sebastià Llodrà en les xarxes socials.

En dades generals de recollida, el mateix delegat de Medi Ambient, Sebastià Llodrà, la setmana passada en roda de premsa via telemàtica destacava una baixada d’un 15% en la producció de residus, un augment d’un 35% en la producció orgànica, a més d’anunciar que 4.500 usuaris, entre comerços, particulars i indústries, havien decidit acollir-se a la tarifa reduïda a través de la campanya “reciclar bé té recompensa”.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com