Connect with us

Vist a les xarxes

Un pacient asimptomàtic amb coronavirus s’escapa d’un hospital de Palma

Espanya supera la Xina en nombre de morts per coronavirus

Poc després va poder ser detingut per la Policia i va ser traslladat a Son Espases

La Policia Nacional va haver d’immobilitzar a una persona asimptomàtica amb coronavirus per a conduir-la a un hospital de Palma del qual s’havia escapat després de donar positiu en la prova de laCovid-19, segons ha informat la Prefectura Superior de la Policia Nacional aquest divendres

Els fets van ocórrer aquest dijous cap a les 19.00 hores del capvespre en un centre hospitalari a Palma quan es va donar avís a la Policia Nacional que un pacient contagiat amb el coronavirus s’havia escapat de la clínica.

A l’arribada dels agents, aquesta persona es trobava en la zona enjardinada del centre hospitalari, parlant amb diferent personal del centre a fi de convèncer-la perquè tornés a l’interior del mateix i poder sol·licitar una ambulància per al seu trasllat a l’hospital de referència de la ciutat, negant-se a això.

En una distracció de la persona contagiada, un agent va poder acostar-se per darrere i immobilitzar-la per a evitar que fugís.

Una vegada que la situació va estar controlada, es va habilitar una ambulància per al seu posterior trasllat a l’hospital de Son Espases.

Són tendència