Connect with us

Vist a les xarxes

El coronavirus enfosqueix la pell de dos metges xinesos que van sobreviure a la malaltia

El coronavirus enfosqueix la pell de dos metges xinesos que van sobreviure a la malaltia

Les imatges han estat difoses per la televisió xinesa fa unes hores i causen sorpresa entre els científics

La notícia té una part positiva i una altra totalment sorprenent. Dos metges xinesos han aconseguit recuperar-se del coronavirus després de romandre induïts al coma durant dies. No obstant això, el seu to de pell s’ha enfosquit completament tal com es pot veure en les imatges difoses per la televisió xinesa CCTV i de les quals s’han fet ressò bona part dels mitjans de comunicació d’arreu del món en aquestes últimes hores. Els dos doctors presenten un color de pell completament fosc davant la sorpresa dels seus propis companys.

Es tracta dels metges Yi Fan i Hu Weifeng, de 42 anys, que van ser tractats amb cloroquina a l’hora de combatre a la Covid 19 i que han tingut una reacció poc habitual fins al moment. Pel que sembla, aquest color de pell tan enfosquit es produeix pel mal hepàtic que els hauria provocat la cloroquina en els seus respectius fetges, i que a la vegada els ha generat aquesta hiperpigmentació que, afortunadament, sembla que va remetent segons les últimes informacions.

Pel que sembla, aquest color de pell tan enfosquit es produeix pel mal hepàtic que els hauria provocat la cloroquina en els seus respectius fetges

Són tendència