Connect with us

Vist a les xarxes

Des de l’inici de l’estat d’alarma: Interior ha bloquejat més de 45.000 dominis d’internet

Des de l'inici de l'estat d'alarma: Interior ha bloquejat més de 45.000 dominis d'internet

Davant les crítiques per vulnerar la llibertat d’expressió, el ministre Grande-Marlaska insisteix que només es persegueixen activitats que posen en risc la salut

El Ministeri de l’Interior ha bloquejat més de 45.000 dominis d’internet. Ho ha assegurat aquest dijous el ministre Fernando Grande-Marlaska, que ha detallat que són pàgines amb activitats il·legals, d’estafes, cures falses del coronavirus o des d’on s’usurpa la identitat d’institucions oficials i de bancs. El ministre insisteix que les continuaran perseguint.

Grande-Marlaska ha tornat a fer pinya amb el general de la Guàrdia Civil del comitè tècnic de la covid-19, que fa uns dies va explicar que es perseguien notícies falses que afectaven les institucions de l’Estat.

A banda dels més de 45.000 dominis bloquejats, Marlaska ha dit que també han detectat més de 250 esdeveniments de desinformació. Davant les crítiques per vulnerar la llibertat d’expressió, el ministre de l’Interior insisteix que només es persegueixen activitats delictives que posen en risc la salut.

Grande-Marlaska també ha aprofitat la seva compareixença d’aquest dijous per detallar que des de l’inici de l’estat d’alarma han posat més de 680.000 denúncies per saltar-se el confinament i han detingut a més de 6.000 persones.

680.000 denúncies per no respectar el confinament i 6.000 persones detingudes durant l’estat d’alarma

Són tendència