Connect with us

Vist a les xarxes

Ciutadans alemanys amb residències a Balears exigeixen poder tornar i titllen d’exagerat l’aïllament

Ciutadans alemanys amb residències a Balears exigeixen poder tornar i titllen d'exagerat l'aïllament

Aquests dies han remès una carta a la presidenta del Govern, Francina Armengol, per a exigir-li que reobrin les illes als estrangers que compten amb habitatges aquí

La iniciativa parteix de l’empresari alemany Ralf Becker , propietari de la companyia Scharpf Sicherheitstechnik, que ha enviat aquesta setmana una carta a la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, per a exigir-li que reobrin les illes als estrangers que, com ell, compten amb residències aquí. Al·lega, en el seu escrit, que s’estan exagerant les mesures d’aïllament i que, de seguir així, els inversors acabaran canviant de destinació.

La missiva ha estat copiada per nombrosos compatriotes que han decidit seguir els seus passos i també han decidit dirigir-se a la presidenta del Govern en els mateixos termes. Diuen sentir-se ofesos per no poder gaudir de les seves propietats ara que arriba el bon temps i aprofiten el seu escrit d’exigències per a demanar que es reobrin els restaurants i camps de golf.

Francina Armengol ha contestat les 180 cartes defensant que totes aquestes “mesures dràstiques per a contenir l’avanç de l’epidèmia” es fan amb un únic propòsit: “salvar vides”. Els recorda que és competència del govern de l’estat definir les condicions de mobilitat durant l’estat d’alarma, però que tots els ciutadans -siguin nacionals o estrangers- poden tornar a la seva residència habitual si és a les illes i es podran desplaçar per a proveir-se amb productes bàsics o per a acudir als seus llocs de treball.

Francina Armengol ignora les amenaces en la seva resposta i opta per elogiar els estrets llaços que han unit les Illes Balears amb Alemanya durant dècades.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència