Connect with us

Esports

Denuncien que els cavalls de trot emmalalteixen davant la manca d’entrenament

Denuncien que els cavalls de trot emmalalteixen davant la manca d'entrenament

Demanen que el Consell de Mallorca adopti mesures que permetin que els animals puguin exercitar-se, a més d’un pla d’ajudes per als propietaris dels animals afectats

El grup insular del PP en el Consell de Mallorca demana que l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca acordi amb la Federació Balear de Trot i la Federació Hípica de Mallorca mesures que permetin l’entrenament dels cavalls, “seguint les recomanacions dels manescals i metges per garantir, en tot moment, la seguretat sanitària”.

De la mateixa manera, el conseller Pedro Rosselló reitera el “suport del Partit Popular als cavallistes i a les seves reivindicacions per minvar l’impacte per la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19”. En aquest sentit, el portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, incideix en la importància de “donar ajudes als propietaris de cavalls malalts per la falta d’entrenament; alguns afectats fins i tot per còlics”.

Els populars també recalquen la “necessitat urgent” d’adequar i millorar les instal·lacions dels hipòdroms de Son Pardo i de Manacor.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència