Connect with us

Vist a les xarxes

La indústria química de Balears llançarà una campanya per vendre els seus productes a la ciutadania

La indústria química de Balears llançarà una campanya per vendre els seus productes a la ciutadania

Les empreses, que centraven la seva distribució en el sector de l’hoteleria, han decidit crear nous canals de venda

La campanya, a través de xarxes socials i altres suports digitals, estarà coordinada per CLIQIB  (Clúster Químic de les Illes Balears) en col·laboració de l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial). El gerent del Clúster, Joan Miquel Matas, explica que “les empreses associades compten amb productes de molt bona qualitat que poden ser molt útils per a la ciutadania ara que la desinfecció i la neteja són més necessàries que mai”. El gerent assegura que “les comandes es podran fer a través del telèfon o mail i les empreses les duran directament al domicili per evitar desplaçaments”.

Amb l’eslogan “Producte químic, millor local”, les empreses volen donar a conèixer a la ciutadania tota la gamma que posen al seu abast, des de materials de protecció com guants i gels hidroalcohòlics, a productes de desinfecció destinats a ús domèstic o empresarial, amb molta demanda actualment per evitar contagis de la COVID-19, o clor per al tractament de les piscines. A més, els industrials també destaquen la qualitat dels seus productes ja que “es tracta de solucions destinades a l’hoteleria que necessita un plus extra de neteja i desinfecció, però que es poden utilitzar tranquil·lament en qualsevol casa o empresa”.

L’objectiu de la campanya s’emmarca dins el projecte de l’IDI “Millor, producte local” que se centra en l’oportunitat d’afavorir en la mesura del possible l’economia local. La idea és donar a conèixer els productes de les empreses químiques al consumidor general que fins ara no podia optar a aquest tipus de materials que es venien a l’engròs. La situació d’emergència sanitària i l’estat d’alarma ha provocat que molts sectors, com el químic o l’agroalimentari, cerquin nous canals de distribució per continuar treballant. A la web www.cliqib.org s’accedeix a les campanyes de les diferents empreses adherides a aquesta iniciativa.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència