Connect with us

Esports

Més del 85% de clubs de Balears aproven donar per acabada la temporada de futbol no professional

Més del 85% de clubs de Balears aproven donar per acabada la present temporada de futbol no professional

La majoria dels equips es mostren partidaris que, per motius de salut, no es reprengui la lliga regular i no es produeixin descensos de categoria

El 85,5 per cent dels clubes esportius enquestats a Balears aprova la iniciativa del president de la RFEF, Luis Rubiales, de donar per acabada la temporada no professional amb l’objectiu de “salvaguardar la salut” davant la crisi sanitària del coronavirus.

Segons un comunicat difós per la Federació de Futbol dels Illes Balears (FFIB), els clubs implicats en la proposta de la RFEF secunden que, per motius de salut, no es reprengui la lliga regular i no es castigui amb cap descens.

També rep un aclaparador suport el ‘playoffs’ (a partit únic) per a determinar els ascensos. Respecte a la remodelació d’aquelles categories que, a causa de l’anul·lació dels descensos, veurà ampliat el seu nombre d’equips les opinions estan molt repartides, segons la territorial balear.

“La solució més recolzada és que, en el termini de dues temporades, es torni al número actual, si bé hi ha divisió en si ha de ser en una, en tres o fins i tot si és moment d’obrir el debat de noves categories que professionalitzin més l’esport”, assenyala l’organisme que presideix Miquel Bestard.

Han votat en aquesta enquesta els presidents, presidentes, entrenadors, entrenadores, capitans, capitanes, àrbitres i àrbitres dels equips de les categories 2a Divisió B de futbol masculí, Tercera Divisió Balear del futbol masculí i Primera Divisió B femenina.

També s’han pronunciat l’equips de Segona Divisió femenina, Divisió d’Honor juvenil masculí de futbol, Lliga nacional autonòmica juvenil masculí, Tercera Divisió balear i futbol sala masculí.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència