Connect with us

Actualitat

Balears registra 148 morts i 1.748 contagiats acumulats

Balears registra 148 morts i 1.748 contagiats acumulats

Suposa un augment de 14 defuncions i de 80 contagis en l’últim dia, però que “no corresponen a un repunt sinó a una verificació de dades”, segons el Govern

Les persones mortes amb coronavirus a Balears ascendeixen a 148 des de l’inici de la pandèmia i els casos positius de la COVIDD-19 acumulats són de 1.748, xifres que suposen un augment de morts de 14, i de contagiats de 80 en l’últim dia, però que “no corresponen a un repunt sinó a una verificació de dades”, segons han explicat aquest migdia la directora general de Salut Pública, Maria Antònia Font, i el portaveu del Comitè de Gestió de Malalties Infeccioses, Javier Arranz.

El Servei d’Epidemiologia de la Direcció General de Salut Pública i Participació va comunicar al Ministeri de Sanitat anit un total de 47 casos positius nous que encara no s’havien notificat des dels serveis assistencials d’origen, a causa d’un retard puntual en els processos de verificació. Donada aquesta circumstància, la xifra total de casos positius a Balears sobre la qual ha informat aquest migdia el Ministeri és d’un total de 80, fins a aquests 1.748 acumulats.

“Molts es demanen els motius pels quals avui s’han notificat 80 casos nous, però això no significa que hi hagi hagut un repunt. 47 d’aquests nous casos estaven pendents d’acabar d’emplenar i va ser quan es van realitzar els respectius procediments administratius, quan epidemiologia va poder confirmar-los”, ha explicada la directora general Maria Antònia Font.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència