Connect with us

Esports

La FFIB sondejarà als clubs sobre la possibilitat de decidir els ascensos a partit únic

Seguint les indicacions de la RFEF

La Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) ha iniciat una enquesta per a demanar a tots els clubs de les Illes la seva opinió sobre la proposta del president la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, de donar per finalitzades les competicions no professionals i decidir els ascensos a través d’eliminatòries a partit únic.

La iniciativa afectaria equips de Segona Divisió B masculina, Tercera Divisió Balear masculina, Primera Divisió B femenina, Segona Divisió femenina, Juvenil masculí, tant Divisió d’Honor com estatal i Tercera Divisió de futbol sala masculina.

La RFEF ha proposat per carta als clubs el sistema de “playoffs” per a finalitzar la temporada, interrompuda des de fa un mes per la pandèmia.

Els ascensos es decidirien en una eliminatòria a partit únic, no hi hauria descensos i es podria augmentar el nombre de clubs per grup.

No hi hauria descensos de categoria

En un comunicat, la FFIB assenyala que utilitzarà el sistema d’intranet “a partir d’aquest dijous i fins al diumenge” per a sol·licitar als clubs de Balears que es pronunciïn sobre aquesta proposta que afecta el futbol no professional.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència