Connect with us

Comunitat

SATSE denúncia que l’IbSalut es nega a realitzar test “a molts professionals sanitaris”

SATSE denúncia que l'IbSalut es nega a realitzar test per a detectar el virus "a molts professionals sanitaris"

Després d’haver tingut contacte estret amb pacients infectats

El Sindicat d’Infermeria ha denunciat aquest dijous, que en els Serveis de Prevenció de Risc Laborals de l’IbSalut es neguen a realitzar test “a molts professionals sanitaris” després d’haver tingut contacte estret amb pacients infectats pel coronavirus o amb símptomes lleus.

Aquest sindicat també ha denunciat en una nota que, el Servei de Prevenció de Riscos Laborals tampoc realitza estudis de contactes als professionals sanitaris positius que han estat en contacte amb altres professionals sanitaris.

En un comunicat de premsa, aquest sindicat destaca que “només s’està realitzant proves en les residències i això ha permès conèixer l’existència de professionals sanitaris asimptomàtics però afectats pel coronavirus”.

El Sindicat d’Infermeria ha reclamat a l’IbSalut que realitzi com més aviat millor els test de detecció d’anticossos del coronavirus als professionals sanitaris, tant de la sanitat pública com de la privada.

Segons SATSE la xifra de sanitaris contagiats per COVID 19 només té en compte els pocs casos als quals se’ls ha realitzat la PCR i han donat positiu i a més s’ha notificat adequadament com a personal sanitari, per la qual cosa creu que el numero real és major.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència