Connect with us

Actualitat

Exigeixen el tancament del pàrquing de Cala Agulla

No respecta el Pla Territorial Insular de Mallorca i s’exerceix una activitat econòmica no declarada, segons la denúncia d’EUIB

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) ha exigit “l’immediat” tancament del pàrquing de Cala Agulla com a mesura preventiva, ja que no respecta el Pla Territorial Insular de Mallorca i s’exerceix una activitat econòmica no declarada.

Així mateix, han demanat en un comunicat que es realitzi o faciliti l’Avaluació d’Impacte Ambiental de l’activitat, que s’apliquin les mesures correctores i preventives pertinents i que se sol·licitin els informes existents de la parcel·la per l’activitat de l’aparcament.

Des de la formació han explicat que fa mesos que es van mantenir una sèrie de reunions i contactes amb el Govern, Consell Insular i diferents plataformes ciutadanes en defensa del territori per avaluar la situació del pàrquing.

Aquesta zona d’aparcament, han indicat, ha resultat trobar-se situat en una zona protegida per la ‘xarxa natura 2000’. “Entenem que no s’ha de legalitzar un negoci privat que provoca afeccions greus al medi ambient, sinó que el que s’hauria de fer és eliminar aquest pàrquing i cercar una nova ubicació fora de l’espai protegit i amb gestió pública”, han manifestat.

Són tendència