Connect with us

Actualitat

Aquest dimarts: El ple municipal de Manacor es podrà seguir per streaming

Aquest dimarts: El ple municipal de Manacor es podrà seguir per streaming

La sessió, (19.00 hores), que té quatre punts en l’ordre del dia, és podrà veure a través del canal de l’Ajuntament a Youtube

El ple municipal de l’Ajuntament de Manacor del mes d’abril es farà aquest dimarts 14 a les 19.00 h del capvespre, però per primera vegada en la historia de la Coproració Municipal de manera telemàtica. Les persones que vulguin seguir la sessió, que té quatre punts en l’ordre del dia, ho podran fer a través del següent enllaç.

Entre els punts que figuren a l’ordre del dia hi trobam una proposta-memòria justificativa de la delegada especial de la gestió de l’activitat econòmica i financera municipal, en relació a modificació pressupostària, suplement de crèdit i crèdit extraordinari 03.20. Una altre proposta de la mateixa delegada, sobre la  convalidació modificació pressupostària CE 04/20 sostenibles 2020 i dues propostes de reconeixemnt extrajudicial de crèdits: el primer referent al Pressupost propi i un segon que fa referència a l’Institut Públic Teatre Municipal.

Són tendència