Connect with us

Comunitat

Anuncien pluges abundants de cara al pròxim cap de setmana

Anuncien pluges abundants de cara al pròxim cap de setmana

Els ruixats a Mallorca podrien repetir-se aquest dimarts i de cara al dissabte i diumenge es preveuen precipitacions que en alguns punts podrien superar els 95 litres/m²

Ja ha finalitzat l’episodi de pluges que va començar aquesta nit passada en diversos punts de Balears deixant quantitats d’entre 10 i 30 l/m². En el cas de Mallorca, destaquen els 23,6 l/m² recollits a Sineu.

La previsió del temps de cara a les pròximes hores, no descarta que aquestes precipitacions a Mallorca puguin repetir-se novament aquest dimarts (amb un pronòstic pròxim als 90 litres/m² en alguns punts), però especial atenció als pronòstics de pluja de cara al pròxim cap de setmana, ja que poden produir-se ruixats fins i tot més importants, a partir del divendres. Destaca la previsió de cara al dissabte i diumenge on es preveuen precipitacions que en alguns punts podrien superar els 95 litres/m².

Pel que respecta a aquesta setmana, també s’anuncia un ascens gradual de les temperatures màximes, fins al divendres, 17 d’abril, amb màximes que podrien arribar als 26 °C.

Són tendència