Connect with us

Vist a les xarxes

Aquests són els cartells que lluiran els comerços de Balears oberts durant l’estat d’alarma

Aquest son els cartells que lluiran els establiments d'alimentació i comerços de Balears oberts durant l'estat d'alarma

Sobre mesures de prevenció i de seguretat per evitar contagis

L’IDI, ens depenent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, inicia un projecte de disseny de cartells amb normativa de mesures de prevenció i de seguretat per evitar contagis de la COVID-19 destinats a diferents col.lectius empresarials, en col·laboració amb el Grup de Residus Urbans del Màster de Ciència i Tecnologia Química de la Universitat de les Illes Balears (UIB) .

Els primers cartells, que es distribuiran entre establiments d’alimentació i altres que poden tenir obert durant l’estat d’alarma, fan referència a com ha d’actuar la clientela a l’hora de la compra. Mitjançant pictogrames senzills, els cartells resolen dubtes que puguin sorgir a la ciutadania com la distància mínima que s’ha de mantenir entre les persones, o que les cues s’han de fer al carrer. També es recomana que el mètode de pagament sigui a través de targeta o el mòbil, que es planifiqui la compra per evitar sortir massa al carrer, i que sempre es segueixin les recomanacions del personal de l’establiment.

Els propers cartells que es dissenyaran estaran destinats a les empreses de transport de paquets amb normativa per al centre de treball i per com s’ha de fer el repartiment i l’entrega per evitar contagis.

Aquest son els cartells que lluiran els establiments d'alimentació i comerços de Balears oberts durant l'estat d'alarma

Mitjançant pictogrames senzills, els cartells resolen dubtes que puguin sorgir a la ciutadania com la distància mínima que s’ha de mantenir entre les persones, o que les cues s’han de fer al carrer

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència