Connect with us

Comunitat

Detecten un positiu asimptomàtic en una residència d’Eivissa

Detecten un positiu asimptomàtic en una residència d'Eivissa

Es tracta d’una treballadora del geriàtric, que fins aleshores no havia mostrat cap signe de tenir aquesta malaltia

Les proves de la COVID-19 realitzades a professionals i usuaris de l’hospital residencia de Cas Serres d’Eivissa han revelat el cas d’un positiu asimptomàtic, segons ha informat el Consell d’Eivissa aquest divendres en un comunicat.

Es tracta d’una persona treballadora de la residència, que ha estat notificada com a positiu en coronavirus, a pesar que, fins al moment, no ha mostrat cap signe de sofrir aquesta malaltia.

Les proves s’han realitzat aquesta setmana per part de la Direcció General de Salut Pública a tots els usuaris i professionals de la residència.

Una vegada conegut aquest cas, la direcció de la residència ha activat les mesures previstes a la Guia d’Actuació enfront de laCOVID-19, del Ministeri de Sanitat, identificant i aïllant a tot el que ha tingut contacte estret amb aquesta persona, contactant amb persones en situació de vulnerabilitat, i sol·licitant una neteja i desinfecció del centre.

També s’ha informat a tots els treballadors perquè extremin les precaucions, a més d’enviar un missatge de tranquil·litat a les famílies, recordant que la resta de proves als usuaris han donat negatiu.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència