Connect with us

Actualitat

Balears s’acosta al centenar de morts a causa de la pandèmia

El darrer balanç ha confirmat 8 noves víctimes en les últimes hores, mentre que el total acumulat ja és de 97

El nombre de persones amb coronavirus mortes a Balears fins a aquest divendres s’eleva a 97, per la qual cosa suposa un augment de 8 decessos més respecte a ahir, dijous, segons les últimes dades fetes públiques per part del Ministeri de Sanitat.

Segons el darrer balanç, en data d’avui hi ha 136 pacients amb coronavirus en les UCI dels hospitals de Balears.

Balears registra aquest divendres 40 nous casos positius de coronavirus, amb el que la xifra de contagis diagnosticats ascendeix a 1.488 des de l’inici d’aquesta crisi, un 2,7% més que ahir.

La incidència acumulada en els últims 14 dies segueix en descens a Balears i se situa aquest divendres en 63,77 casos per cada 100.000 habitants.

A Balears hi ha 654 casos positius actius de la Covid-19, segons les dades del Ministeri de Sanitat, és a dir, 9 menys que ahir. D’altra banda, 737 persones s’han curat, la qual cosa implica 41 més que en l’última jornada, amb el que el total de curats ja s’acosta al 50% del total dels 1.488 contagis que s’han detectat des que va començar l’epidèmia.

Quant a la situació als hospitals, a Mallorca hi ha 403 persones hospitalitzades, de les quals 73 es troben en unitats de vigilància intensiva. La resta de persones, 648, reben atenció per part de les unitats d’atenció al coronavirus.

L’Hospital de Manacor registra dos pacients ingressats menys que ahir dijous

Les xifres de pacients ingressats a l’Hospital de Manacor, també està experimentant des de fa uns dies una tendència a la baixa. 13 persones contagiades romanen hospitalitzades, 5 d’elles en l’UCI. Aquestes xifres, corresponents a aquest divendres, suposa dos pacients menys respecte a les xifres d’aquest passat dijous.

Són tendència