Connect with us

Vist a les xarxes

Denuncien a ‘El Corte Inglés’ de Palma per vendre una panada de pollastre podrida

Denuncien a 'El Corte Inglés' de Palma per vendre una panada de pollastre podrida

La clienta afectada ha decidit denunciar els fets davant Sanitat

Els fets es van produir dilluns passat, 6 d’abril. Fa escassament tres dies, en plena alerta sanitària i a les portes de les tradicionals festes de Pasqua. Una clienta del forn i pastisseria d”El Corte Inglés’ situat en les Avingudes de Palma, se’n va endur una desagradable sorpresa en descobrir que la panada de pollastre que feia pocs minuts havia decidit comprar, a part de la seva repugnant olor i sabor, tenia floridura i una textura bavosa, quan va decidir menjar-se-la.

Amb lògica indignació va cursar la corresponent denúncia davant la Conselleria de Salut i Consum de les Illes Balears, ja que no va poder fer-ho en el Llibre de reclamacions d’aquest centre comercial. La resposta de qui li va atendre va ser de què no li podien lliurar en aquest moment “ja que el departament d’atenció al client es troba tancat”.

En la denúncia presentada davant Sanitat, l’afectada exposa, entre altres consideracions, que “la panada estava plena de floridura i el pollastre amb baves de podrit. Quan vaig arribar a casa vaig vomitar”.

Segueix llegint
Publicitat
1 Comentari

1 Comentari

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència