Connect with us

Comunitat

En Balears: Mes de 700 expedients sancionadors en un sol dia per incomplir l’estat d’alarma

En Balears: Mes de 700 expedients sancionadors en un sol dia per incomplir l'estat d'alarma

Només a Palma, es van interposar 266 denúncies per desobediència

Els diversos cossos policials de les Illes, van aixecar ahir, dimecres, 716 expedients sancionadors per desobediència per incomplir l’estat d’alarma.

La majoria de les propostes de sanció es van deure a persones que es trobaven en la via pública o bé circulaven amb cotxe sense causa justificada i no atenien les repetides indicacions dels agents policials de tornar als seus respectius domicilis.

Només a Palma, es van interposar 266 denúncies per desobediència.

Segons les dades del Ministeri de l’Interior, s’han aixecat ja més de 7.000 actes administratives per incomplir el confinament domiciliari a Balears durant el període de l’estat d’alarma. A nivell estatal, les propostes de sanció ascendeixen a més de 400.000.

Les infraccions administratives poden asuposar multes de 600 a 30.000 euros, en aplicació de la Llei orgànica 4/2015, de 30 de març, de protecció de la seguretat ciutadana.

D’altra banda, els agents han intensificat els controls en les carreteres de Balears per a evitar desplaçaments innecessaris i trasllats a segones residències durant la Setmana Santa.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència