Connect with us

Actualitat

Balears suma 5 morts més i arriba a les 89 víctimes

Balears suma 5 morts més i arriba a les 89 víctimes

A les Illes hi ha 707 casos positius actius de SARS-CoV-2, d’acord amb les dades del Ministeri de Sanitat, és a dir, 41 manco que ahir

A les Illes Balears hi ha 707 casos positius actius de SARS-CoV-2, d’acord amb les dades del Ministeri de Sanitat, és a dir, 41 manco que ahir. D’altra banda, 616 persones s’han curat, la qual cosa implica 79 més que la darrera jornada. Cal destacar que els casos curats suposen el 87 % del total de casos actius.

Així mateix, s’ha confirmat la mort de cinc persones més i el total acumulat és de 89 morts. Fins ara, s’han registrat 1.412 casos acumulats, 43 més que ahir, la qual cosa representa un increment del 3,1 %.

Quant a la situació en els hospitals, a Mallorca hi ha 456 persones hospitalitzades, 86 de les quals es troben en unitats de cures intensives. La resta de persones, 589, reben atenció per part de les unitats d’atenció al coronavirus.

A Menorca, hi ha 21 persones hospitalitzades (10 a l’UCI). També hi ha 38 persones en seguiment per part de les UVAC.

A Eivissa, són 58 les persones hospitalitzades (16 a l’UCI). Altres 31 persones reben atenció de les UVAC a Eivissa i 1 a Formentera.

Així mateix, a les Illes Balears hi ha ara mateix 194 professionals que fan feina en els centres sanitaris que són positius actius, una xifra que representa l’1,2 % dels 16.000 professionals que fan feina a la sanitat de les Illes Balears. Un total de 341 estan en vigilància activa.

La situació a les residències

Pel que fa als usuaris de les residències, en les darreres hores 4 treballadors han resultat positius en coronavirus (tots 4 fan feina a la residencia Domusvi Palma). Pel que fa als usuaris, no s’han notificat nous positius, però 2 dels residents de Domusvi Palma han mort. En total 245 persones relacionades amb centres de la gent gran de les Illes Balears han estat contagiades per coronavirus: 178 usuaris i 67 treballadors.

Pel que fa a les residències per a persones amb discapacitat, no se n’ha registrat cap novetat les darreres hores.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència