Connect with us

Comunitat

Desmantellat un magatzem de marihuana a Palma sota l’aparença de ser un supermercat

Desmantellat un magatzem de marihuana a Palma sota l'aparença de ser un supermercat

Dues persones han estat detingudes

Dues persones, una de 36 anys i una altra de 48 anys, han estat detingudes en una operació policial contra un centre de venda de marihuana que operava a Palma sota l’aparença de supermercat amb servei de repartiment de menjar a domicili, segons ha informat la Prefectura Superior de la Policia Nacional aquest dimarts.

L’operació va començar divendres passat en disposar d’informació que se subministrava marihuana en diversos punts de la ciutat, i va culminar aquest dilluns en confirmar l’existència d’aquest centre de distribució, situat a la Plaça Serralta.

A l’interior, camuflat darrera d’una paret falsa, els agents van descobrir una plantació de marihuana amb infraestructura per a més de 300 plantes, un paquet amb uns 8.000 grams de cabdells de marihuana preparats per a la seva venda i 37.000 grams de marihuana.

Així mateix es van confiscar una pistola elèctrica, doblers en efectiu, parafernàlia per a la manipulació de drogues, i dos aparells d’ozó utilitzats per a la desinfecció d’espais tancats.

Els implicats utilitzaven una autorització de repartiment a domicili que exhibien en la part frontal del vehicle. Amb ella burlaven els controls policials en les seves anades i vingudes al magatzem.

Desmantellat un magatzem de marihuana a Palma sota l'aparença de ser un supermercat

Són tendència