Connect with us

Actualitat

Una treballadora de la residència Domusvi de Capdepera resulta contagiada

Una treballadora de la residència Domusvi de Capdepera resulta contagiada

Salut insisteix a dir que els centres que acullen gent gran són ara mateix la principal preocupació a les Illes

A les Illes Balears hi ha 748 casos positius actius de SARS-CoV-2, d’acord amb les dades del Ministeri de Sanitat, és a dir, 40 més que ahir. D’altra banda, 537 persones s’han curat, la qual cosa implica 6 més que la darrera jornada. Cal destacar que els casos curats suposen el 72 % del total de casos actius.

Així mateix, s’ha confirmat la mort de tres persones més i el total acumulat és de 84 morts. Fins ara, s’han registrat 1.369 casos acumulats, 49 més que ahir, la qual cosa representa un increment del 3,7 %.

Quant a la situació en els hospitals, a Mallorca hi ha 469 persones hospitalitzades, 85 de les quals es troben en unitats de cures intensives. La resta de persones, 573, reben atenció per part de les unitats d’atenció al coronavirus.

Així mateix, a les Illes Balears hi ha ara mateix 204 professionals que fan feina en els centres sanitaris que són positius actius, una xifra que representa l’1,6 % dels 16.000 professionals que fan feina a la sanitat de les Illes Balears. Un total de 390 estan en vigilància activa.

La situació a les residències

Pel que fa als usuaris de les residències, en les darreres hores 13 usuaris han resultat positius en coronavirus (12 usuaris de Domusvi Palma i 1 a La Bonanova) .  Així mateix, 4 treballadors d’aquests centres també n’han resultat contagiats: 3 a Domusvi Palma i 1 a Domusvi Capdepera. En total 241 persones relacionades amb centres de la gent gran de les Illes Balears han estat contagiades per coronavirus: 178 usuaris (entre els quals han mort 14 persones) i 63 treballadors.

En total 241 persones relacionades amb centres de la gent gran de les Illes Balears han resultat contagiades: 178 usuaris (entre els quals han mort 14 persones) i 63 treballadors

Pel que fa a les residències per a persones amb discapacitat, no se n’ha registrat cap novetat les darreres hores.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència