Connect with us
Educació entrega a l'Ajuntament de Porreres el projecte definitiu d'ampliació del centre d'infantil i primària Educació entrega a l'Ajuntament de Porreres el projecte definitiu d'ampliació del centre d'infantil i primària

Actualitat

L’Ajuntament rep el projecte definitiu d’ampliació del centre d’infantil i primària de Porreres

La reforma prevista preveu una ampliació del centre de més de 980 m2 per donar resposta a les necessitats educatives del municipi

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, mitjançant la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres i de l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC), acaba de lliurar de forma telemàtica, a l’Ajuntament de Porreres el projecte definitiu d’ampliació del centre d’infantil i primària Escola Nova.

El projecte de reforma i ampliació del centre d’educació infantil i primària de Porreres ampliarà la seva capacitat que a l’actualitat és de 6 unitats d’infantil i 8 de primària i, el convertirà en un centre de dues línies mantenint les 6 unitats d’infantil i ampliant fins a 12 les de primària per acollir un total de 450 alumnes.

Amb un pressupost de 2.747.380 euros i un termini d’execució, una vegada iniciades les obres, de 12 mesos, aquesta ampliació donarà resposta a les necessitats educatives del municipi.

L’actuació beneficiarà a 450 alumnes de Porreres

L’actuació de reforma prevista al CEIP Escola Nova a Porreres preveu una ampliació del centre de 983 m2.

El pressupost previst és de més de 2’7 milions d’euros i es calcula un termini d’execució, una vegada iniciades les obres, de 12 mesos.

Aquest projecte és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes per respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

Són tendència