Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament rep el projecte definitiu d’ampliació del centre d’infantil i primària de Porreres

Educació entrega a l'Ajuntament de Porreres el projecte definitiu d'ampliació del centre d'infantil i primària

La reforma prevista preveu una ampliació del centre de més de 980 m2 per donar resposta a les necessitats educatives del municipi

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, mitjançant la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres i de l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC), acaba de lliurar de forma telemàtica, a l’Ajuntament de Porreres el projecte definitiu d’ampliació del centre d’infantil i primària Escola Nova.

El projecte de reforma i ampliació del centre d’educació infantil i primària de Porreres ampliarà la seva capacitat que a l’actualitat és de 6 unitats d’infantil i 8 de primària i, el convertirà en un centre de dues línies mantenint les 6 unitats d’infantil i ampliant fins a 12 les de primària per acollir un total de 450 alumnes.

Amb un pressupost de 2.747.380 euros i un termini d’execució, una vegada iniciades les obres, de 12 mesos, aquesta ampliació donarà resposta a les necessitats educatives del municipi.

L’actuació beneficiarà a 450 alumnes de Porreres

L’actuació de reforma prevista al CEIP Escola Nova a Porreres preveu una ampliació del centre de 983 m2.

El pressupost previst és de més de 2’7 milions d’euros i es calcula un termini d’execució, una vegada iniciades les obres, de 12 mesos.

Aquest projecte és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes per respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència