Connect with us

Vídeos Recomanats

Un veïnat de Montuïri, afectat per coronavirus, abandona la UCI de l’hospital de Manacor i és traslladat a planta

Després de romandrà onze dies amb ventilació mecànica a la Unitat de Cures Intensives

“Emoció”, ha estat la paraula que han repetit tots i cada un dels membres de la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital de Manacor, aquest dissabte al matí, quan en Tomeu, de 58 anys i natural de Montuïri, ha sortit per la porta del servei.

El pacient va arribar al servei d’Urgències de l’Hospital el passat dia 23 de març i va ingressar a la planta d’hospitalització destinada a atendre Coronavirus. Dos dies després, degut a l’empitjorament va ser traslladat a la UCI, on ha estat un total d’onze dies amb ventilació mecànica.

Quan, aquest dimecres, dia 1 d’abril, va ser extubat, ja fou motiu de molta alegria per part del servei, i es va dur a terme també la primera videotrucada amb la seva família. El moment d’aquesta comunicació fou especial tant pel pacient com tota la seva família, fet que van agrair als professionals sanitaris que compartiren amb ells aquests moments.

Finalment avui, dissabte, s’ha confirmat la notícia i el pacient ha tornat a ser traslladat a planta, on s’espera que d’ací a poc temps pugui ser donat d’alta. Com han comentat els responsables del servei d’UCI aquesta ha estat una experiència inoblidable no només pel pacient sinó per a tots nosaltres, estam molt contents i ens anima a seguir treballant com fins ara, per lluitar contra la Covid-19.

Són tendència