Connect with us

Comunitat

La UIB suspèn totes les activitats presencials a tots els àmbits acadèmics i laborals

S’ha valorat el fet que els estudiants universitaris tenen capacitat d’autoorganitzar la tasca i que no se’ls vol incrementar la incertesa actual

Representants de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca i de la Universitat de les Illes Balears (UIB) s’han reunit aquest divendres per valorar la possibilitat de reprendre l’ensenyament presencial a les aules universitàries durant el temps que queda de curs.

La UIB ha exposat a la Conselleria l’acord assolit pel Consell de Direcció, que considera donar per finalitzada la docència presencial del segon semestre del curs 2019-20 i, en conseqüència, que tota l’activitat docent pendent continuï en format virtual.

La Universitat ha considerat que, ja que un cop s’aixequi l’estat d’alarma sanitària l’activitat es reprendrà de manera progressiva, per evitar incerteses en l’organització de la docència del curs 2019-20 convé donar per finalitzada la docència presencial del segon semestre del curs 2019-20 i, en conseqüència, que tota l’activitat docent pendent continuï en format virtual.

La Conselleria d’Educació ha valorat especialment l’autonomia universitària i el fet que l’alumnat de la UIB té un nivell d’autonomia en la gestió del temps d’estudi que requereix més certesa que en altres nivells educatius.

En qualsevol cas, la Conselleria valora la coordinació existent entre la UIB i el Govern a l’hora de prendre les decisions obligades per la situació actual.

Són tendència