Connect with us

Comunitat

Sanitat confirma la mort de 12 persones a Balears en les últimes hores

Fins aleshores, són 69 el nombre de persones que han mort a les Illes pel coronavirus

La Direcció General de Salut Pública i Participació i el Servei de Salut han pogut verificar la mort de 12 persones que han donat positiu per SARS-CoV-2. Alguns d’aquests òbits s’han produït entre els dies 29 de març i 1 d’abril i encara estaven pendents de validació per part dels professionals que registren les morts per coronavirus. Les confirmacions es registren una vegada s’han revisat els expedients clínics dels pacients i s’ha contrastat la causa de les morts perquè no quedi cap dubte del motiu que les ha originades.

Ahir, a Mallorca varen morir un home de 64 anys i una dona de 91 anys a l’Hospital Comarcal d’Inca. A l’Hospital Son Llàtzer va morir un home de 47 anys. A Menorca, ho va fer un home de 77 anys a l’Hospital Mateu Orfila. A l’Hospital Can Misses ha mort una dona de 67 anys.

Així mateix, s’ha pogut confirmar la mort a l’Hospital Universitari Son Espases d’un home de 72 anys el dia 31; a l’Hospital Son Llàtzer han mort un home de 78 anys el dia 29 i un home de 82 anys el dia 31 de març. A l’Hospital Comarcal d’Inca va morir una dona de 80 anys el dia 30 de març. A la Clínica Juaneda varen morir un home de 73 anys el dia 31 i una dona de 82, el dia 1 d’abril. A la Clínica Palmaplanas, també el dia 1, va morir un home de 69 anys.

En total, són 69 les persones que han mort a les Illes i que havien donat positiu per coronavirus.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència