Connect with us

Societat

Un estudi situa el final de la crisi sanitària a Balears en el pròxim 22 d’abril

Un estudi situa el final de la crisi sanitària a Balears en el pròxim 22 d'abril

Segons les estimacions de l’Institut Balear d’Estudis Socials Avançats (l’IBES), la suma de víctimes a les Illes superaria el centenar de casos

Aquesta és ara mateix la gran pregunta del milió entre els ciutadans de Balears i de la resta de territoris de l’Estat. Quan acabarà la crisi sanitària provocada per l’epidèmia del coronavirus?. Qualsevol notícia, comentari o declaració en aquest sentit té un seguiment importantíssim aquests dies per part dels nostres lectors. La preocupació continua sent màxima i el nombre de víctimes i de contagis la veritat és que ens han sorprès a tots. Les conseqüències socials i econòmiques de la pandèmia estan deixant xifres absolutament desoladores.

Un estudi fet públic aquesta mateixa setmana i que s’ha divulgat a través de les xarxes socials, per part de l’Institut Balear d’Estudis Socials Avançats (l’IBES), estima que la fi de la crisi sanitària, pel que fa a Balears, que ara mateix continua sent un dels territoris que presenta el menor nombre de morts per aquesta epidèmia, podria produir-se entorn del pròxim dia 22 d’aquest mes d’abril (data més probable). Aquest estudi també recull que el número de contagiats a les Illes superaria els 1.500 casos, mentre que el total de morts seria superior a les 100 persones.

 

Són tendència