Connect with us

Oci i Cultura

La Banda de Música de Manacor omple l’Auditori abans de participar en el Certamen Internacional de Bandes

Acompanyada de la Banda Simfònica de música del Conservatori de Mallorca, els manacorins varen poder escoltar les cançons amb les que es participarà a aquest concurs el pròxim 21 de juliol

 

La banda de música de Manacor i la Banda Simfònica de música del Conservatori de Mallorca varen oferir aquest dissabte 17 de juny un concert a l’Auditori manacorí. En el concert, el públic va poder escoltar les cançons amb les què la banda participarà al Certamen Internacional “Ciutat de València” aquest pròxim juliol.
Davall el lema de “més que una banda”; els dos grups varen omplir l’Auditori en un concert de poc més de dues hores. A les 20:00 h es donava per començat l’espectacle i fins a les 22:00 h els aplaudiments del públic van ser constants.

La banda municipal, amb Eduardo Bernabéu a la direcció va tocar un pasdoble mallorquí d’Andreu Vidal, la cançó Taj Mahal i Reboll.
Per l’altra part, la Simfònica de Mallorca tocà Nura i es titatas, Danses armènies part I i Conga del Fuego Nuevo. Tot sota la direcció de Fernando Marina.

Fa dos anys la Banda de Música de Manacor va participar en el Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida, i va obtenir el primer premi. Enguany, enguany participaran en el Certamen Internacional “Ciutat de València” en la segona categoria (bandes entre 60 i 80 músics), on compartiran escenari amb cinc bandes més. Aquest certamen se celebra des de finals del segle XIX i és un referent a escala internacional. La banda de Manacor serà la primera banda de Mallorca que participarà en la secció segona del certamen valencià.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència