Connect with us

Societat

No més guants tirats per terra!

No més guants tirats per terra!

Són altament contaminants i suposen un risc de contagi

Acumulam més de 15 dies de confinament i bona part de la ciutadania ha acceptat i col,laborat amb aquesta mesura per tal d’evitar contagis. La gran majoria de les persones intenten sortir el mínim possible de les seves cases (ja sabem que sempre hi ha excepcions), si ho fan per a anar a treballar, comprar o passejar al ca o la seva cussa. En la majoria de casos ho fan equipats amb guants i alguns també amb mascareta. Per això, sorprèn veure aquests dies un bon nombre de guants usats abandonats enmig del carrer.

En l’última setmana les xarxes socials s’han omplert de publicacions de ciutadans, professionals de la neteja o consistoris municipals amb fotografies que mostren guants usats tirats per terra. L’últim cas, va produir-se aquest passat dimarts quan l’Ajuntament d’Algaida va decidir, mitjançant les xarxes socials, advertir d’aquests tipus de comportaments i de les seves possibles conseqüències.

No més guants tirats per terra!

En l’última setmana les xarxes socials s’han omplert de publicacions de ciutadans, professionals de la neteja o consistoris municipals amb fotografies que mostren guants usats tirats per terra.

Abandonar un guant, o també una mascareta, usada en la via publica és un comportament incívic però també pot suposar un risc de contagi.

Són tendència