Connect with us

Societat

El batle de Sant Joan fa una crida a la responsabilitat dels veïnats

Francesc Mestre, mitjançant un vídeo, expressa la seva preocupació per “l’important augment de casos de contagi al poble” i la falta de col.laboració per part d’alguns ciutadans

El batle de Sant Joan, Francesc Mestre, ha divulgat un vídeo aquest dimarts, expressant la seva preocupació per “l’important augment de casos de contagi detectats en aquests últims dies al poble”, al mateix temps que posava de manifest la falta de col·laboració per part d’alguns residents. Donades les circumstàncies, el batle demana als veïnats que siguin responsables, que romanguin en els seus habitatges i que no abandonin les seves cases tret que sigui imprescindible.

En el mateix enregistrament, Mestre agraeix l’esforç i la col·laboració de moltes famílies de Sant Joan que han decidit respectar l’ordre de confinament tancades a casa, com a mesura preventiva. El batle recorda que la situació actual “només permet estar a casa”. Demana als veïnats que continuïn extremant les precaucions amb la finalitat d’evitar contagis. Entre les recomanacions demana que a l’hora de sortir per a poder comprar aliments, ho facin amb una llista de necessitats preparada amb anterioritat i la més extensa possible, amb el propòsit d’evitar haver de sortir de manera periòdica.

El batle de Sant Joan també destaca que “aquestes dues pròximes setmanes seran molt importants per al poble”, al mateix temps que reitera la conveniència d’extremar totes les precaucions. Demana als veïnats que hagin pogut estar en contacte amb algunes de les persones afectades que no surtin al carrer. En cas de necessitat, recomana posar-se en contacte amb el servei d’Emergències del mateix Consistori. Mestre, al mateix temps, agraeix l’esforç de diversos serveis municipals i externs a l’hora d’intentar col·laborar davant la situació d’excepcionalitat que l’epidèmia ha provocat per tot arreu.

Demana als veïnats que hagin pogut estar en contacte amb algunes de les persones afectades que no surtin al carrer

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència