Connect with us

Societat

WhatsApp pren mesures i decideix limitar temporalment algunes funcions d’ús

L’aplicació de missatgeria imposa una retallada en l’enviament de vídeos a través de l’app: No podran superar els 15 segons de durada

No és aquesta la primera notícia que ens arriba d’aquest tipus en els últims dies. A mesura que diversos països decretaven l’estat de confinament obligatori pel coronavirus, com és el cas d’Itàlia, Espanya, Alemanya o França, les autoritats europees van demanar als proveïdors de serveis en streaming que reduïssin l’amplada de banda de les seves emissions per a no col·lapsar el servei d’internet.

Plataformes com Netflix, Amazon Prime Vídeo, YouTube, entre altres, van decidir reduir la qualitat de la imatge de les seves emissions a qualitat SD (480p) i no van ser els únics a prendre mesures: també Sony o Microsoft, van decidir reduir la velocitat de les descàrregues en les seves plataformes de joc.

El cas és que amb l’excusa que a penes enviam missatges de text o que les imatges no pesen més que uns pocs kilobytes, semblava que WhatsApp quedava exclosa d’aquestes limitacions però finalment no serà així. I bona culpa d’això la té que el creixement del trànsit en l’aplicació ha aconseguit gairebé el 700% només en l’Estat.

Per aquesta raó, WhatsApp ha decidit prendre mesures perquè estalviem dades i a partir d’ara s’imposa una retallada (temporal) en l’enviament de vídeos a través de l’app de missatgeria. Ja no podrem adjuntar al nostre estat clips que tinguin una durada de 16 segons o més, sinó que el nou màxim se situa en 15.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència