Connect with us

Comunitat

El primer hotel medicalitzat de Balears rep els primers pacients

El primer hotel medicalitzat de Balears rep els primers pacients

Procedents de Son Llàtzer

Avui matí s’han traslladat els primers pacients amb coronavirus des de l’Hospital Universitari Son Llàtzer a l’hotel medicalitzat Melià Palma Bay. Es tracta del trasllat programat en ambulància de cinc pacients autònoms que s’han allotjat a la primera planta, que disposa de 35 habitacions d’ús individual. Aquest establiment, que es va condicionar com a centre d’atenció sanitària la setmana passada, té una capacitat màxima de 250 llits, distribuïts en vuit plantes.

Els pacients amb COVID-19 que acollirà aquest hotel medicalitzat són lleus o asimptomàtics. També s’hi traslladaran pacients que requereixin aïllament en els casos següents: que no disposin d’un domicili, que el seu habitatge no sigui adequat per garantir l’aïllament amb condicions òptimes, o que convisquin amb persones vulnerables.

Aquest d’avui és el primer d’una sèrie de trasllats que es programaran de manera progressiva, segons les necessitats del centre hospitalari. Per agilitzar les entrades al Palma Bay, Son Llàtzer ha elaborat un circuit que permet assignar llit als pacients des de l’Hospital. Així, quan arribin a l’hotel medicalitzat no hauran de passar per Admissió i podran ocupar directament l’habitació. Per atendre els pacients que ingressin en els pròxims dies, es preveu desplaçar-hi vint professionals sanitaris, entre metges/metgesses, infermers/infermeres, auxiliars d’infermeria, zeladors/zeladores i personal d’administració.

El primer hotel medicalitzat de Balears rep els primers pacients

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència