Connect with us

Comunitat

El Govern decideix aturar totes les obres públiques que es trobaven en execució

La mesura afecta algunes actuacions que s’estaven executant en alguns indrets del Llevant i Migjorn

El sector de la construcció no figura entre els serveis essencials i per això avui s’han de suspendre les obres. Durant la jornada d’avui s’estan duent a terme, en els casos que sigui necessari, les feines que asseguren el tancament de l’obra en condicions de seguretat, segons ha informat el Govern.

La Conselleria de Mobilitat i Habitatge ha mantingut contactes amb l’Associació de Constructors, la Fundació Laboral de la Construcció, PROINBA (associació de promotors), Col·legis professionals lligats al sector de la construcció.

La jornada s’està desenvolupant amb normalitat i les obres es van tancant amb l’adopció de les mesures de seguretat pertinents.

Sí que es poden mantenir aquelles obres de manteniment lligades a serveis essencials, com per exemple el ferroviari.

En aquest sentit el Govern, com a promotor d’obres públiques, suspèn l’execució de:

-Les 9 obres que es trobaven en execució, de la Conselleria d’Educació: ampliació CEIP Llevant, el nou CEIP Alcúdia, la reforma de l’IES Sineu, l’aula UECCO de l’IES Guillem Sagrera, el nou CEI modular de Ca’n Cirera Prim, la substitució de persianes i fusteria del CEIP Es puig, el nou CEIP Ses Planes, l’ampliació del CEIP Comarcal Sant Carles, i la construcció del nou CEIP Sant Ferran de Ses Roques

-La construcció del nou Centre Internacional Toni Catany, de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat

-Totes les obres dels centres sanitaris públics, de la Conselleria de Salut i Consum

-Les obres de les dues residències que s’estan construint a Pòrtol i Son Martorell (Palma), de la Conselleria d’Afers Socials i Esports

-Les obres executades per Ports IB a Andratx, a les oficines de Son Tous, Cala Rajada, Cala Figuera, Port de Sóller, Sant Antoni, Ciutadella, Fornells, Portocolom, Colònia de Sant Jordi i Portocristo

-Totes les obres d’habitatge públic de l’IBAVI, que en aquests moments estaven en construcció 161 HPO (62 HPO a Menorca, 86 HPO a Eivissa, 13 HPO a Mallorca).

-La instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta dels tallers de Son Rullan i la reparació de la subestació de Son Costa de Serveis Ferroviaris de Mallorca i la millora de parades a la zona de Cala Mendia i Cala Romàntica de Manacor, del Conscorci de Transports de Mallorca.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència