Connect with us

Actualitat

Educació destinarà més d’un milió d’euros a les obres d’ampliació del CEIP Punta de n’Amer

CEIP Punta de n'Amer

El projecte de reforma preveu la construcció de set noves aules polivalents

El Consell de Govern ha aprovat aquest divendres atorgar a l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) l’autorització de la despesa d’1.850.759 euros per a la licitació de les obres d’ampliació del CEIP Punta de n’Amer, a Sant Llorenç des Cardassar. Aquesta actuació solucionarà els actuals problemes d’espai del centre i beneficiarà més de 295 alumnes del municipi.

L’ampliació del CEIP Punta de n’Amer de Sant Llorenç des Cardassar donarà resposta a les necessitats d’infraestructures del centre i el convertirà oficialment en un centre de dues línies, a més d’eliminar les cinc aules modulars actuals.

Aquest projecte, l’ha d’autoritzar el Consell de Govern, ja que la iniciació de qualsevol expedient de despesa per les entitats que integren el sector públic empresarial i fundacional del qual es puguin derivar obligacions econòmiques per a l’entitat superiors a 50.000 euros requereix aquesta autorització.

El projecte sortirà pròximament a licitació per 1.850.759 euros. La reforma preveu la construcció d’un nou edifici de planta baixa i planta primera que incrementa en 2.000 m2 la superfície construïda del centre. A més, complint la normativa que aplica la Conselleria a la construcció de nous centres i ampliacions, el nou edifici del CEIP Punta de n’Amer tindrà una qualificació energètica A, que certifica un consum energètic gairebé nul.

L’obra de reforma i ampliació del CEIP Punta de n’Amer de sa Coma, a Sant Llorenç des Cardassar, preveu les actuacions següents:

– Ampliació de l’edifici d’educació primària amb un nou mòdul de planta baixa i planta primera ubicat a l’extrem nord del passadís interior. La nova construcció disposarà de tres aules polivalents, un menjador i un servei d’àpats a la planta baixa, i de quatre aules polivalents a la planta primera.
– Nou nucli de comunicacions amb una escala i un ascensor adaptat ubicat a l’ampliació.
– Nous nuclis de banys d’alumnat, personal docent, personal no docent i bany adaptat ubicats a l’ampliació.
– Nou porxo de jocs ubicat entre l’edifici de primària i el d’infantil, amb accés des del nou mòdul, des del pati de primària (zona de la pista de bàsquet) i també des del pati d’infantil.
– Reforma de la zona afectada dels passadissos de l’edifici existent amb l’enderroc d’un despatx en la planta primera i la instal·lació d’un vestíbul d’independència que connectarà ambdós edificis.
– El nou edifici disposarà de coberta, accessible a través de la nova escala on s’ubicaran les plaques solars i la maquinària de climatització.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència