Connect with us

Actualitat

Balears registra el major nombre de contagis en un sol dia: 98

Balears registra el major nombre de contagis en un sol dia: 98

Les xifres aquest dijous supera als 85 infectats que es van anunciar el passat dia 22 d’aquest mes

El Ministeri de Sanitat ha informat avui que hi ha confirmats 660 casos acumulats de SARS-CoV-2 a les Illes Balears; 98 més que ahir, la qual cosa representa un increment del 17,4 %. Fins ara, s’han registrat 22 morts i 39 persones s’han curat. El total de positius actius, actualment, és de 638.

Així ho ha donat a conèixer avui el portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de les Illes Balears, Francesc Albertí, el qual ha explicat la informació enviada al Ministeri de Sanitat i, com cada dia, també ha ofert una informació més específica sobre la situació, al migdia, en els hospitals de les illes.

A Mallorca hi ha 90 pacients amb coronavirus ingressats a l’Hospital Universitari Son Espases (17 a l’UCI); 64, a Son Llàtzer (14 a l’UCI); 10, a l’Hospital Comarcal d’Inca (5 a l’UCI), i 16 més, a l’Hospital de Manacor (4 a l’UCI). Creu Roja té, així mateix, 26 pacients positius per coronavirus a la Policlínica i Sant Joan de Déu, 7.

16 hospitalitzats a l’hospital de Manacor, 4 d’ells a l’UCI

En relació amb les clíniques privades, a Mallorca, a la Policlínica Miramar hi ha 8 pacients (3 a l’UCI); a la Clínica Juaneda n’hi ha 3, i a l’Hospital Quirón Palmaplanas hi ha 27 pacients (5 a l’UCI). L’Hospital de Llevant en té 1.

Són tendència