Connect with us
Felanitx promou el primer cicle de concerts online 'A primera fila' Felanitx promou el primer cicle de concerts online 'A primera fila'

Oci i Cultura

Felanitx promou el primer cicle de concerts online ‘A primera fila’

Els concerts que tindran una durada de 15 minuts i seran en directe es podran seguir als perfils de Facebook i Instagram de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Felanitx i la regidoria de cultura han organitzat aquest primer cicle de concerts online per a seguir acostant la cultura als felanitxers i la resta de ciutadans que vulguin seguir-ho a través de les xarxes. L’objectiu és amenitzar amb música de ca nostra els horabaixes a l’espera que l’estat d’alarma, provocat pel coronavirus, es pugui aixecar i tot torni a la normalitat.

Els concerts que tindran una durada de 15 minuts i seran en directe es podran seguir als perfils de Facebook i Instagram de l’Ajuntament de Felanitx. No cada dia podeu estar a primera fila i des de casa seguir bona música de grups musicals felanitxers.

Felanitx promou el primer cicle de concerts online 'A primera fila'
Els artistes i grups que s’han sumat volen transmetre un missatge de solidaritat i suport als ciutadans que estan vivint aquests moments de confinament a casa.

Els concerts són els següents:

Estepa Blanca – dijous 26/03/20 19 hores
Valentín Mendoza – divendres 27/03/20 19 hores
Vers endins (Gloria Julià) – dimecres 01/04/20 19 hores
Bernat Artigues – dijous 02/04/20 19 hores
Ombra – divendres 03/04/20 19 hores
David Ordines – Pendent de confirmació 

Són tendència