Connect with us

Vist a les xarxes

Crit d’auxili de les farmàcies per tenir accés a un mínim de material de seguretat

Segons Antoni Real, president del COF Illes Balears, “els farmacèutics també necessitam material de protecció”

Bona part dels farmacèutics d’arreu de l’Estat, i els de les Illes en particular, encara no entenen com és que el ministeri de Sanitat no els ha considerat personal de risc, davant la situació d’excepcionalitat que estem vivint a causa del coronavirus. Per aquest motiu, el col·lectiu ha decidit fer públic un crit d’auxili demanant tenir accés a un mínim de material de seguretat. Reivindiquen que estan a primera línia atenent persones que no es troben bé i demanen al ministeri que se’ls consideri personal de risc per poder comprar guants, ulleres i mascaretes.

Els diferents col·legis professionals han recordat al govern espanyol que atenen 2,3 milions de persones a l’estat cada dia i, tot i que comprenen que es doni prioritat als hospitals, també reclamen rebre mesures de protecció.

Segons Antoni Real, president del COF Illes Balears, “els farmacèutics també necessitam material de protecció” i ha qualificat de desafortunades les paraules del cap d’Emergències estatal, Fernando Simón, quan es va referir a aquest col·lectiu. “És un gran científic i comunicador però pensam que es va equivocar”, ha declarat Real.

Segons Antoni Real, president del COF Illes Balears, “els farmacèutics també necessitam material de protecció” i ha qualificat de desafortunades les paraules del cap d’Emergències estatal, Fernando Simón

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència