Connect with us

Vist a les xarxes

Crit d’auxili de les farmàcies per tenir accés a un mínim de material de seguretat

Segons Antoni Real, president del COF Illes Balears, “els farmacèutics també necessitam material de protecció”

Bona part dels farmacèutics d’arreu de l’Estat, i els de les Illes en particular, encara no entenen com és que el ministeri de Sanitat no els ha considerat personal de risc, davant la situació d’excepcionalitat que estem vivint a causa del coronavirus. Per aquest motiu, el col·lectiu ha decidit fer públic un crit d’auxili demanant tenir accés a un mínim de material de seguretat. Reivindiquen que estan a primera línia atenent persones que no es troben bé i demanen al ministeri que se’ls consideri personal de risc per poder comprar guants, ulleres i mascaretes.

Els diferents col·legis professionals han recordat al govern espanyol que atenen 2,3 milions de persones a l’estat cada dia i, tot i que comprenen que es doni prioritat als hospitals, també reclamen rebre mesures de protecció.

Segons Antoni Real, president del COF Illes Balears, “els farmacèutics també necessitam material de protecció” i ha qualificat de desafortunades les paraules del cap d’Emergències estatal, Fernando Simón, quan es va referir a aquest col·lectiu. “És un gran científic i comunicador però pensam que es va equivocar”, ha declarat Real.

Segons Antoni Real, president del COF Illes Balears, “els farmacèutics també necessitam material de protecció” i ha qualificat de desafortunades les paraules del cap d’Emergències estatal, Fernando Simón

Són tendència