Connect with us

Comunitat

Balears té 562 casos acumulats de coronavirus

Balears té 562 casos acumulats de coronavirus

15 dels afectats es troben ingressats a centres hospitalaris del Llevant, 5 d’ells a l’UCI

El Ministeri de Sanitat ha informat aquest dimecres que hi ha confirmats 562 casos acumulats de SARS-CoV-2 a les Illes Balears; 84 més que ahir. Fins ara, s’han registrat 19 morts i 28 persones s’han curat. El total de positius actius, actualment, és de 515.

Així ho ha donat a conèixer avui el portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de les Illes Balears, Francesc Albertí, el qual ha explicat la informació enviada al Ministeri de Sanitat i, com cada dia, també ha ofert una informació més específica sobre la situació, al migdia, en els hospitals de les illes.

A Mallorca hi ha 73 pacients amb coronavirus ingressats a l’Hospital Universitari Son Espases (14 a l’UCI); 46, a Son Llàtzer (14 a l’UCI); 10, a l’Hospital Comarcal d’Inca (3 a l’UCI), i 11 més, a l’Hospital de Manacor (3 a l’UCI). Creu Roja té, així mateix, 25 pacients positius per coronavirus a la Policlínica i Sant Joan de Déu, 7.

En relació amb les clíniques privades, a Mallorca, a la Policlínica Miramar hi ha 6 pacients (2 a l’UCI); a la Clínica Juaneda n’hi ha 1, i a l’Hospital Quirón Palmaplanas hi ha 18 pacients (5 a l’UCI). L’Hospital de Llevant en té 4 (2 a l’UCI).

Són tendència