Connect with us

Vist a les xarxes

La policia alerta que pacients infectats s’escapen dels hospitals abans de tenir l’alta

La policia alerta que pacients infectats s'escapen dels hospitals abans de tenir l'alta

Ho ha reconegut avui mateix un dels representants del Ministeri de l’Interior a la roda de premsa diària que fa el comitè tècnic des de la Moncloa

La policia espanyola ha alertat aquest dimarts que hi ha pacients infectats per coronavirus que s’escapen dels hospitals sense tenir l’alta mèdica. Ho ha reconegut avui mateix un dels representants del Ministeri de l’Interior a la roda de premsa diària que fa el comitè tècnic des de la Moncloa.

“Hi ha molta gent força irresponsable. Em referesc a pacients ingressats a diferents hospitals que els han abandonat sense que cap metge els hagi donat l’alta. Això, com poden imaginar, ens suposa moltíssima feina de localització, de traçabilitat, de veure amb quin taxi han partit, etc.”

El director operatiu de la Policia Espanyola, José Ángel González, ha reconegut que s’han detectat casos de pacients que han abandonat els hospitals, sense estar curats i sense notificar-ho al personal mèdic, i això posa en risc la salut de la resta de ciutadans i també va en contra de la normativa que està en marxa amb el decret de l’Estat d’alarma. El responsable policial no ha especificat en quins territoris de l’Estat s’han produït aquests tipus de situacions del tot lamentables.

Són tendència