Connect with us

Actualitat

L’Hospital de Manacor habilita més de 50 llits d’hospitalització davant un possible repunt del virus

Hospital de Manacor

Seran destinats a pacients sospitosos pendents de les proves de confirmació i a pacients positius confirmats

Les autoritats sanitàries, almanco així ho han reconegut aquests dies, preveuen un repunt important dels possibles casos de contagi arreu de l’Estat. El mateix ministre de Sanitat, Salvador Illa, aquest dimarts, s’ha tornat a referir a aquesta qüestió, dient “aquesta setmana és molt dura. Es fa molt dur esperar el pic de l’epidèmia”. En previsió d’aquest possible escenari, els hospitals del Servei de Salut de Balears han reservat un miler de llits d’hospitalització per a pacients amb COVID-19 o per a casos sospitosos, tot i que el nombre pot variar segons les necessitats assistencials. Per aquest motiu, l’Hospital de Manacor a habilitat més de 50 llits d’hospitalització davant un possible repunt del virus en els pròxims dies. Son Espases, amb 253 llits, és l’edifici sanitari de les Illes que ha previst un major nombre de llits en aquest sentit. La intenció és que siguin destinats a pacients sospitosos pendents de les proves de confirmació i a pacients positius confirmats. L’objectiu del Servei de Salut és agrupar, tant com es pugui, aquest perfil de pacients en unes àrees determinades.

Els plans de contingència també preveuen incrementar el nombre de llits per a malalts crítics. En concret, l’Hospital de Manacor podria disposar-ne de 12 més, que s’afegirien als que ja disposa avui en dia.

Així mateix, per fer front a un possible increment de la pressió assistencial, els hospitals també han decidit reforçar les plantilles contractant nous professionals entre facultatius, infermers, tècnics auxiliars d’infermeria, tècnics de radiodiagnòstic, zeladors i professionals de neteja. Concretament, es contractaran 28 nous professionals en el cas concret de l’Hospital de Manacor.

Davant un possible increment de la pressió assistencial, els hospitals també han decidit reforçar les plantilles de personal sanitari: Manacor sumarà 28 nous professionals

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència