Connect with us

Comunitat

900 100 444: El Consell de Mallorca habilita un telèfon gratuït per a emergències socials

900 100 444: El Consell de Mallorca habilita un telèfon gratuït per a emergències socials

Comptarà amb un total de deu línies operatives, en horari de 9 a 21 hores de dilluns a divendres i de 9 a 14 hores els dissabtes i diumenges

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha anunciat que intensifica la xarxa de recursos socials amb la posada en marxa per part de l’IMAS del número de telèfon gratuït 900 100 444 per atendre les emergències socials sorgides durant l’estat d’alarma provocat per la crisi del coronavirus.

Cladera,  que durant una compareixença telemàtica ha agraït l’esforç de tot el personal de l’IMAS, ha explicat que el 900 100 444 comptarà, a partir d’aquest dimecres amb un total de deu línies operatives, en horari de 9 a 21 hores de dilluns a divendres i de 9 a 14 hores els dissabtes i diumenges. Un equip de psicòlegs, educadors i treballadors socials de tots els departaments de l’IMAS atendran les cridades i oferiran la millor solució al respecte, derivant-los als serveis propis o a serveis d’altres administracions, segons cada cas. Així mateix faran un seguiment posterior de cadascuna de les consultes.

La presidenta del Consell ha afirmat que «l’objectiu de la institució insular és poder seguir donant cobertura en el manco temps possible a totes les situacions d’especial vulnerabilitat». En aquest sentit, al servei d’atenció telefònica s’atendran necessitats personals d’emergència social i també servirà per donar a conèixer situacions de familiars, veïnats o coneguts (persones majors que necessitin assistència, menors en situació de risc…).

Les persones sordes també poden accedir a aquest servei telefònic mitjançant el sistema de la vídeo telefonada.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència