Connect with us

Actualitat

Balears suma 78 nous casos de contagi en un dia

L'Hospital de Manacor va ser el tercer de Balears amb major nombre d'urgències ateses durant aquest any

Sanitat ha informat aquest dimarts que hi ha confirmats 478 casos acumulats de coronavirus a les Illes

El Ministeri de Sanitat ha informat avui que hi ha confirmats 478 casos acumulats de coronavirus a les Illes Balears; 78 més que ahir. Fins ara, s’han registrat 13 morts i 19 persones s’han curat. El total de positius actius, actualment, és de 446.

Així ho ha donat a conèixer avui el portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de les Illes Balears, Francesc Albertí, el qual ha explicat la informació enviada al Ministeri de Sanitat i, com cada dia, també ha ofert una informació més específica sobre la situació, al migdia, en els hospitals de les illes.

A Mallorca hi ha 63 pacients amb coronavirus ingressats a l’Hospital Universitari Son Espases (14 a l’UCI); 46, a Son Llàtzer (10 a l’UCI); 5 a l’Hospital Comarcal d’Inca (3 a l’UCI), i 8 més a l’Hospital de Manacor (4 a l’UCI). Creu Roja té, així mateix, 24 pacients positius per coronavirus a la Policlínica.

En relació amb les clíniques privades, a Mallorca, a la Policlínica Miramar hi ha 6 pacients (2 a l’UCI); a la Clínica Juaneda n’hi ha 1, i a l’Hospital Quirón Palmaplanas hi ha 15 pacients (5 a l’UCI).

8 persones es troben hospitalitzades a l’Hospital de Manacor, 4 d’elles a l’UCI

A Menorca, hi ha 8 persones amb coronavirus a l’Hospital Mateu Orfila (5 a l’UCI). També hi ha 15 persones en seguiment per part de les UVAC.

A Eivissa, hi ha 21 persones a l’Hospital Can Misses (6 a l’UCI). Altres 17 persones reben atenció de les UVAC. També a la Policlínica Nuestra Señora del Rosario hi ha 1 pacient a l’UCI.

Així mateix, a les Illes Balears 70 professionals sanitaris han donat positiu.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència