Connect with us

Vist a les xarxes

A tot l’Estat els casos de contagiats ja superen els 33.000, 4.500 més que ahir

A tot l’Estat els casos de contagiats ja superen els 33.000, 4.500 més que ahir

Defensa ha confirmat que l’exèrcit s’ha trobat gent major morta al costat d’altres de vius en diverses residències

A tot l’Estat els casos de contagiats per coronavirus ja superen els 33.000, 4.500 més que ahir diumenge i amb un increment total del 14%. En total hi ha 2.182 morts i 780 curats. És un 10% del total de casos que ja s’han donat d’alta. El director del Centre d’Alertes Sanitàries, Fernando Simón, ha assegurat aquest dilluns que el pic encara no ha arribat i que ho podria fer aquesta setmana.

El govern espanyol també ha informat que la vicepresidenta primera, Carmen Calvo, l’han ingressada en un hospital per una infecció respiratòria i estan en espera de la prova del coronavirus.

La ministra de Defensa, Margarita Robles, també ha confirmat aquest dilluns que l’exèrcit s’ha trobat a diverses persones grans mortes al costat d’altres de vius en diverses residències de l’Estat. Els militars van a aquests centres de gent major a fer tasques humanitàries.

Per altra banda, Itàlia supera els 6.000 morts, però la xifra de les últimes 24 hores (602 morts) cau per segon dia consecutiu. Ara mateix hi ha 50.418 persones que han donat positiu i 7.423 pacients han estat donats d’alta.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència