Connect with us

Comunitat

Un de cada deu infectats pel coronavirus a Balears es troba greu

El darrer recompte oficial de positius a Balears s'enfila fins als 169 casos

40 contagiats pel virus estan ingressats en unitats de vigilància intensiva (UCI) d’hospitals públics i privats de les Illes

Així es desprèn de les dades fetes públiques aquest dilluns pel portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses, Francesc Albertí.

Els 400 positius en coronavirus acumulats fins avui a Balears representen un increment del 20,8% respecte a les xifres d’aquest diumenge, mentre que l’augment dels casos greus ha estat del 33%.

A les illes han mort 10 persones amb coronavirus, 18 han estat donades d’alta i actualment hi ha 372 casos confirmats actius, 33 a Eivissa, 19 a Menorca i els 320 restants a Mallorca.

A Mallorca hi ha 53 pacients amb coronavirus ingressats a l’Hospital Universitari Son Espases (10 a l’UCI); 44, a Son Llàtzer (10 a UCI), 4 a l’Hospital Comarcal d’Inca (2 a UCI), i 12 més a l’Hospital de Manacor (3 a UCI). Creu Roja té, així mateix, 21 pacients positius per coronavirus a la Policlínica que es troben asimptomàtics. A Mallorca, hi ha 210 persones que es troben en seguiment per les unitats volants d’atenció al coronavirus (UVAC).

En relació amb les clíniques privades, a Mallorca, a la Policlínica Miramar hi ha 4 pacients (2 ingressats i 2 a UCI); a la Clínica Juaneda hi ha 2 ingressats a planta; i a l’Hospital Quirón Palmaplanas hi ha 7 pacients a planta i 4 a UCI. A Eivissa, a la Policlínica Nuestra Señora del Rosario, hi ha un pacient ingressat a planta.

A Menorca, hi ha 6 persones amb coronavirus a l’Hospital Mateu Orfila (4 a UCI). També hi ha 13 persones en seguiment per part de les UVAC.

A Eivissa, hi ha 17 persones a l’Hospital Can Misses (5 a UCI). Altres 16 persones reben atenció de les UVAC.

També a les Illes Balears, 50 professionals sanitaris han donat positiu, un 0,4% del total de la plantilla. A més, n’hi ha més de 350 que estan en vigilància activa a les illes.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència