Connect with us

Actualitat

400 casos de contagi confirmats a Balears i 10 morts

400 casos de contagi confirmats a Balears i 10 morts

A l’Hospital de Manacor hi ha 12 pacients amb coronavirus ingressats i 3 a l’UCI

El Ministeri de Sanitat ha informat aquest dilluns que hi ha confirmats 400 casos acumulats de SARS-CoV-2 a les Illes Balears; 69 més que ahir. Fins ara, s’han registrat 10 morts i 18 persones s’han curat. El total de positius actius, actualment, és de 372.

Així ho ha donat a conèixer avui el portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de les Illes Balears, Francesc Albertí, el qual ha explicat la informació enviada al Ministeri de Sanitat i, com cada dia, també ha ofert una informació més específica sobre la situació, al migdia, en els hospitals de les illes.

A Mallorca hi ha 53 pacients amb coronavirus ingressats a l’Hospital Universitari Son Espases (10 a l’UCI); 44, a Son Llàtzer (10 a UCI), 4 a l’Hospital Comarcal d’Inca (2 a UCI), i 12 més a l’Hospital de Manacor (3 a UCI). Creu Roja té, així mateix, 21 pacients positius per coronavirus a la Policlínica que es troben asimptomàtics. A Mallorca, hi ha 210 persones que es troben en seguiment per les unitats volants d’atenció al coronavirus (UVAC).

En relació amb les clíniques privades, a Mallorca, a la Policlínica Miramar hi ha 4 pacients (2 ingressats i 2 a UCI); a la Clínica Juaneda hi ha 2 ingressats a planta; i a l’Hospital Quirón Palmaplanas hi ha 7 pacients a planta i 4 a UCI. A Eivissa, a la Policlínica Nuestra Señora del Rosario, hi ha un pacient ingressat a planta.

Són tendència