Connect with us

Actualitat

Santanyí també compensarà les taxes del Centre de Dia, d’escoletes i d’instal·lacions esportives

El govern municipal de l’Ajuntament ha pres aquesta decisió mentre duri l’estat d’alarma

L’Ajuntament de Santanyí ha decidit que els usuaris que tenen plaça municipal del Centre de Dia de s’Alqueria Blanca, de les escoletes municipals de Santanyí, es Llombards i Cala d’Or i de les instal·lacions esportives, com el gimnàs i les piscines municipals, no hauran de pagar la tarifa corresponent mentre no es pugui fer ús d’aquest servei. Segons ha explicat la batlessa del municipi, Maria Pons, “es tracta d’una compensació per als usuaris dels serveis municipals perquè durant tot el temps que hagi d’estar sense poder sortir de casa, no hagin d’abonar les quotes corresponents. Farem tot el que estigui a la nostra mà per posar les coses més fàcils a tothom”.

En la mateixa línia, el consistori santanyiner també està estudiant no cobrar la taxa d’ocupació de via pública dels comerços i establiments que romanguin tancats durant l’estat d’alarma. Tampoc es descarta que se’n deixin de cobrar d’altres mentre continuï en vigor l’estat de l’arma i la restricció de moviments i obertura de negocis.

La batlessa també ha recordat com des del Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santanyí s’estan atenent totes les sol·licituds que arriben. S’han destinat més recursos per a aquest Departament, que compta, si es fa necessari, amb l’ajuda de l’Agrupació Local de Protecció Civil de Santanyí per diferents tasques, com anar a comprar i a la farmàcia per la gent gran que no pot sortir de casa o amb problemes de mobilitat.

El consistori  també està estudiant no cobrar la taxa d’ocupació de via pública dels comerços i establiments que romanguin tancats durant aquests dies

Són tendència