Connect with us

Vist a les xarxes

Els periodistes, les altres ‘víctimes’ no tan visibles del virus

Els periodistes, les altres 'víctimes' no tan visibles del virus

La gran majoria de mitjans s’han vist obligats a reduir la jornada laboral i els sous dels professionals, a causa de la caiguda d’ingressos per la publicitat

La pràctica totalitat del teixit empresarial i laboral del món sencer està patint de bon de veres les nefastes conseqüències del coronavirus. Els efectes econòmics que aquesta situació provocarà ara mateix són imprevisibles, però els fets que anam coneixent dia rere dia que afecten a bona part de les empreses de tots els àmbits i als seus treballadors conviden a qualsevol pronòstic, però zero optimisme. Més aviat tot el contrari.

La pràctica totalitat de mitjans de comunicació, sense excepció, estan patint també les conseqüències del virus. La pandèmia haurà provocat molts de morts, però també deixarà molts de ferits. Les empreses del gremi s’han vist forçades a haver d’adaptar-se a la nova i inesperada situació. Les primeres víctimes, els treballadors (periodistes). L’últim cas l’hem conegut aquest dijous, mitjançant una piulada per part del Sindicat de Periodistes de Balears (SPIB). Els treballadors del diari ‘Última Hora’ veuran reduïda la seva jornada un 40 per cent fins al pròxim mes de setembre per motius organitzatius i econòmics per la baixada de publicitat provocada per la crisi del Coronavirus.

Els treballadors del diari ‘Última Hora’ veuran reduïda la seva jornada un 40 per cent fins al pròxim mes de setembre

Són tendència