Connect with us

Societat

Dels més de 110 casos diagnosticats de coronavirus en Balears, 14 són professionals sanitaris

Dels més de 110 casos diagnosticats de coronavirus en Balears, 14 són professionals sanitaris

El Servei de Salut confia que la setmana que ve puguin disposar de test ràpids

Dels 112 diagnosticats de COVID-19 a les illes a dia d’avui, 14 afectats són professionals sanitaris (el 12,5%), segons ha reconegut aquest dimecres la Conselleria de Salut. Precisament, en aquestes últimes hores ha circulat la possibilitat que alguns professionals sanitaris de l’Hospital de Llevant, a Porto Cristo, hagin pogut resultar afectats. Es tractaria de la cap d’infermeria i d’alguns sanitaris que treballen en el Gabinet de cardiologia de l’esmentat centre.

Per la seva part, la Conselleria de Salut confia a disposar la setmana que ve de test ràpids per a la detecció del virus per a ampliar les proves que en l’actualitat sols es realitzen a persones amb símptomes greus, amb les quals s’han detectat fins ara 112 casos positius.

El portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses, Francesc Albertí, ha assenyalat que el Ministeri està ultimant els assajos per a distribuir aquest material d’anàlisi ràpida, afegint que quan s’estengui s’incrementaran les xifres oficials de contagiats.

Albertí ha assenyalat que les autoritats sanitàries de Balears no tenen una estimació de quants són els casos reals de persones afectades pel coronavirus. “És un càlcul estadístic que no ens serviria de res”, ha assegurat en roda de premsa.

Les autoritats sanitàries de Balears no tenen una estimació de quants són els casos reals de persones afectades pel coronavirus ara mateix, segons el portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència