Connect with us

Vist a les xarxes

Sánchez fa autocrítica: “Si haguéssim sabut el que sabem avui no ho hauríem fet igual”

Sánchez fa autocrítica: "Si haguéssim sabut el que sabem avui no ho hauríem fet igual"

El president del govern espanyol ha anunciat que quan passi aquesta situació d’emergència impulsarà una comissió d’estudi sobre la situació de la sanitat pública

Pedro Sánchez ha comparegut aquest dimecres al Congrés dels Diputats amb un hemicicle pràcticament buit per defensar les mesures de l’estat d’alarma i fer una crida a la “unitat política i social en la batalla contra el virus”. Ha demanat el suport de tots els grups a uns nous “pressupostos de recuperació” i ha defensat que són necessàries mesures per a “la protecció de l’estat del benestar, l’enfortiment dels serveis públics i el sistema de salut, i la protecció de l’economia i les empreses”.

El president del govern espanyol ha insistit en el missatge que la pandèmia de coronavirus “no distingeix mapes ni colors polítics” i que cal combatre-la “des de la unió i la responsabilitat col·lectiva”.

També ha fet autocrítica:

El Covid-19 ha desbordat les previsions de tothom, inclosa l’OMS. Si haguéssim sabut el que sabem avui no ho hauríem fet igual

Sánchez ha anunciat que quan passi aquesta situació d’emergència el govern espanyol impulsarà una comissió d’estudi sobre la situació de la sanitat pública: “És el moment de despertar i reconèixer el valor de la nostra sanitat”, ha dit.

Són tendència