Connect with us

Actualitat

ARCA denuncia la degradació del molí d’en Gaspar, a Llucmajor

L’entitat creu que l’Ajuntament de Llucmajor ha d’assumir les seves competències en la matèria, ja que el molí és d’ús municipal

L’Associació per a la Revitalització de Centres Antics (ARCA) ha mostrat la seva preocupació per l’estat de conservació amb el qual es troba el molí d’en Gaspar, situat just al començament de la carretera de Campos, en el municipi de Llucmajor.

ARCA ha constatat que el molí d’en Gaspar “fa una sèrie d’anys que es degrada, sense que es faci cap intervenció sobre aquest tema”.

“Des de fa una sèrie d’anys, aquest ben etnològic del municipi de Llucmajor presenta un estat de degradació més que evident”, ha assegurat l’entitat, que ha apuntat que l’estructura es troba tancada des de fa gairebé dos anys “per perill d’ensulsiada”.

RECLAMEN A l’AJUNTAMENT QUE ASSUMEIXI LES SEVES COMPETÈNCIES

ARCA pensa que l’Ajuntament de Llucmajor ha d’assumir les seves competències en la matèria, ja que el molí d’en Gaspar és d’ús municipal. Per això, han apuntat que el Consistori “hauria de fer-se responsable del seu manteniment i conservació”, si bé, han lamentat que durant els últims anys “no s’ha actuat correctament, per la qual cosa ara ens trobem en una situació de màxima urgència”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència